Radu Moraru caută sprijinul presei pentru Nașul TV

Radu MoraruCunoscuta vedetă tv Radu Moraru a publicat un apel către principalele organisme de presă, solicitându-le sprijin în conflictul său cu rețeaua RDS. Aceasta nu are în grilă Nașul TV, deși CNA a inclus postul în pachetul „mast carry”. Iată textul apelului:

Daca EVZ, Adevarul, National, RL, Gandul, Jurnalul National, Hotnews, Reporter Virtual, Pagina de media, Mediafax, Ziarul Financiar,  Libertatea, Realitatea TV, Click, Catavencii, Academia Catavencu, Kamikaze, Ziare sau televiziuni locale, B1, Pro TV, TVR, Europa FM, Prima, Antenele, Guerilla, RTV, National TV, TVR ar fi INTERZISE in ROMANIA, prin INCALCAREA LEGILOR si a CONSTITUTIEI indiferent ca ne sunt ADVERSARE sau CONCURENTE,

 

NASUL TV le-ar sprijini si s-ar solidariza cu aceste institutii !

 

E MOMENTUL ADEVARULUI pentru intreaga presa!
Nu va fie frica, oricum VOM CISTIGA fiindca romanii sint alaturi de noi toti!
RCS si Zoltan Teszari au pierdut deja batalia in fata CNA, in fata LEGII !

Ii astept alaturi de protestul nostru, “NIMENI NU E MAI PRESUS DE LEGE”,  si pe oamenii politici care conduc sau care vor sa conduca Romania!

De exemplu: Traian Basescu, Victor Ponta, Crin Antonescu, MRU, Aurelian Pavelescu, Mihail Neamtu ! Sau Elena Udrea, Vasile Blaga, Monica Macovei.

CURAJ OAMENI POLITICI, NU CONCUBINAJ cu emisiunile si televiziunile lui Teszari ! Cine sa va mai creada promisiunile daca aveti o tara in care LEGEA si CNA sint sfidate si incalcate cu buna stiinta???!!!

Teszari are deja 3 TELEVIZIUNI care beneficiaza de principiul MUST CARRY si care sunt obligatorii, prin LEGE, la retransmisie de catre toti cablistii din Romania (adica toti concurentii RCS-RDS-DIGI).

NASUL TV si-a cistigat DREPTUL prin LEGE de a fi difuzat in TOATE RETELELE DIGITALE ale tuturor cablistilor din Romania, prin investitii corecte, prin programe tv care nu difuzeaza mizerii si toxine media, prin performanta dovedita prin AUDIENTA, principiul care sta la baza “Legii must carry”.

DRAGI ROMANI, telespectatori, ziaristi sau conducatori de institutii media, va multumim pentru RESPECTUL si SOLIDARITATEA de care dati dovada fata de NASUL TV, o institutie independenta a presei romanesti.
DUMNEZEU stie ca asa este si asa sa ne ajute! Nu vom avea NICIUN VIITOR fara respectarea LEGILOR ROMANIEI!

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru
P.S.
Va rog sa nu ignorati acest apel sau incalcarea LEGII de catre RCS, consecintele vor fi dramatice in viitor! NASUL TV chiar exista! Va multumesc.