Monitorizare presă

G&P News&Advertising SRLG&P News&Advertising SRL este singura companie care oferă firmelor, partidelor, politicienilor, instituțiilor publice, demnitarilor, managerilor servicii complete de monitorizare a mass-media din Bacău:

1. monitorizarea presei 

Cuprinde toate tipurile de media tipărite (publicaţii cotidiene, săptămânale, lunare, de interes general, de specialitate etc.). Lista publicaţiilor monitorizate permanent de G&P News & Advertising SRL:

  • Deșteptarea
  • Ziarul de Bacău

Numele companiei sau instituției, al produselor sau brand-urilor pot fi cuvinte cheie pentru monitorizarea presei.

 2. monitorizare televiziuni locale

Echipa noastră înregistrează calupuri de programe TV şi prezintă informaţii detaliate despre ştirile de interes pentru client, oferind totodată şi acces la înregistrarea-martor. Lista programelor TV monitorizate include:

  • Tele 1 Bacău
  • Euro TV

3. monitorizare internet

Urmărim cele mai importante portaluri şi site-uri web din Bacău, inclusiv bloguri. Numărul site-urilor monitorizate poate fi mărit la cererea clientului. Numele companiei, numele produselor sau a brand-urilor pot fi cuvinte cheie pentru monitorizarea Internetului.

Rezultatele monitorizării sunt livrate clienţilor în ziua apariţiei sau la intervalul solicitat de client. Oferim clienţilor noştri linkuri către website-urile relevante sau copii ale site-urilor, care pot fi vizionate off-line. Rezultatele monitorizării sunt livrate prin e-mail.

 4. analize media

Facem analize standard, pentru diverse domenii de activitate, cât şi personalizate, în funcţie de cerinţele clientului. Analizele pot fi cantitative, calitative şi combinate. Parametrii principali pe care-i luăm în considerare sunt: distribuţia numerică, suprafaţa editorială, distribuţia pe publicaţii şi tipuri de publicaţii, costuri estimate ale publicităţii ş.a.m.d.

Analizele de imagine reprezintă un instrument perfect pentru strategiile de Relaţii Publice implementate de clienţi.

5. rapoartele zilnice sunt predate în fiecare dimineată, nu mai târziu de orele 09.30. În functie de optiunea clientului, raportul este predat pe suport de hârtie sau în format electronic (cd, dvd, e-mail). Monitorizarea se efectuează zilnic, inclusiv in zilele de weekend sau de sărbătoare legală.

6. dosarul de presă lunar conține rapoartele zilnice, analiza lunară, înregistrările martor, decupajele de presă. Dosarul este predat în ultima zi calendaristică a fiecărei luni, odată cu factura lunară. Se poate utiliza suport de hârtie sau electronic (cd, dvd, e-mail). Formatul înregistrărilor audio/video va fi avi, mpeg2, mpeg3 sau mpeg4.

Pentru ofertă personalizată, folosiți formularul de contact.

5 comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *