Ziarul de Bacău se întoarce pe domeniul ziaruldebacau.ro, la aniversarea de 20 de ani

Ziarul de Bacău aniversează în această primăvară 20 de ani de la înființare. Momentul este marcat prin mutarea pe vechiul domeniu de internet, ziaruldebacau.ro.

Alte schimbări nu-s, deocamdată, cei mai mulți dintre cititorii noștri nu au simțit schimbarea, grație redirecționărilor. Doar cei care folosesc Feedly sau aplicații asemănătoare trebuie să seteze noul domeniu al ziarului. Pagina și grupul de Facebook au rămas neschimbate.

La vară, Ziarul de Bacău împlinește 20 de ani de la înființare. Eu m-am alăturat echipei la o lună după ce prima ediție a apărut pe piață, multe s-au schimbat de atunci, însă ne străduim să menținem constant conținutul original. La urma urmei, asta e ceea ce ne caracterizează!

În 2014, Ziarul de Bacău a făcut tranziția spre online și ne mândrim că preluarea a fost un succes total. Pun asta pe seama echilibrului pe care l-am etalat și demonstrat de atunci.

Vom fi în continuare ziar local de știri și anchete, ne place ideea că producem zilnic surprize interesante publicului nostru. Lectură plăcută!

– sursa: aghiuta.ro

Agenția G&P News & Advertising a achiziționat cotidianul Ziarul de Bacău în toamna anului 2014.