Ziarul de Bacău renunță la print și lansează abonamente pentru ediția electronică

Ziarul e Bacău, publicație aflată pe piața județului Bacău din 2002, a renunțat să se mai tipărească pe hârtie și a lansat ediția elecronică, în format pdf.
Ziarul de Bacau
Ziarul de Bacău este prima publicație din Bacău care ia această măsură radicală, după ce distribuția de presă a fost distrusă sistematic, iar piața de publicitate nu poate susține costurile cu hârtia.

Măsura vine firesc, pe o piață a presei în care tipărirea și distribuția publicațiilor pe hârtie sunt tot mai greoaie și mai scumpe. Reorganizarea prin care trecem presupune și modernizare, fără să abdicăm de la linia editorială care ne-a consacrat.

De ce e nevoie de o ediția electronică, în format pdf, din moment ce site-ul Ziarului de Bacău este cel mai citit din Bacău, cu peste 4.000 de cititori unici zilnic? Răspunsul e simplu: varianta electronică păstrează formatul de tipar, care include articole și exclusivități rezervate doar abonaților. De asemenea, cititorii au acces exclusiv la conținutul de mare și de mică publicitate.

Care sunt avantajele ediției electronice a Ziarului de Bacău?
– cel mai simplu mod de abonare;
– acces rapid la continutul integral publicației;
– poate fi accesată de oriunde, fiind necesară doar o conexiune la internet;
– posibilitatea de a realiza o cautare rapidă, după cuvinte-cheie;
– cea mai comodă soluție de arhivare pentru a avea oricând acces la edițiile mai vechi;
– o soluție ecologică.

Pentru că abia lansăm acest produs, venim și cu o ofertă: acces gratuit la ediția elecronică a cotidianului Ziarul de Bacău. Timp de zece zile, cei care își fac un cont gratuit de utilizator pot să ne citească după bunul plac, fără nicio obligație. După cele zece zile, se vor putea abona, la prețul de 12 lei lunar, cu plata securizată, prin card bancar.

Abonații vor putea citi Ziarul de Bacău de a doua zi cu o seară înainte, începând cu ora 23.00.

Ziarul rămâne auditat BRAT. Sursa: Ziarul de Bacău. Sistemul a fost realizat și implementat de specialiștii de la Advertica.