Tradițional FM emite și în Bacău

Începând cu luna ianuarie a acestui an a fost lansat oficial la Bacău postul de radio Tradițional FM. Radio-ul poate fi ascultat pe frecvența 88,8 FM.

Într-un comunicat de presă al postului, se arată că „Tradițional FM dorește răspândirea tradițiilor muzicale universale, cu scopul de a mulțumi o paletă cât mai largă de ascultători. Radio-ul are un program specific folcloric-tradițional. Acesta reprezintă o îmbinare a tradițiilor folclorice ale întregii lumi. În plus, Tradițional FM Bacău va transmite publicului știrile locale, de interes comunitar, informații despre tradiții, despre turismul rural, toate însoțite de muzică tradițională de calitate.”

Astfel că în studiourile Tradițional FM vor fi invitate personalități din mediul politic, administrativ și business care vor intra în direct cu ascultătorii dezbătând teme de interes
public, atât în domeniul social, cât și economic și cultural.

TRADIȚIONAL FM BACĂU face parte din rețeaua națională lansată în 2012 de Radio Impuls Cluj, acesta fiind primul radio local care emite național. Din această rețea fac parte: Radio Impuls Cluj-Napoca, Radio Impuls Sibiu, Radio Impuls Timișoara, Radio Impuls București, Radio Impuls Constanța și Radio Napoca FM din Cluj-Napoca. Tradițional FM urmează să fie lansat la Bistrița și în curând la Tulcea.

Frecvențele din Bacău, Bistrita și Tulcea au fost atribuite Societății ADway Direction în noiembrie anul, trecut în urma concursului organizat de CNA. Acționarul unic al Societății ADway Direction este Decebal Cotoc, acesta fiind și proprietarul agenției de publicitate Amprenta, cu sediul central la Cluj-Napoca.