Ședință CNA. Licenţă prelungită și somație pentru Acum TV din Oneşti

CNA a avut, joi, 13 mai 2021, prima şedinţă, după ce a fost în incapacitate de a funcţiona timp de câteva luni, din cauza faptului că Parlamentul întârzia numirea unor membri, astfel încât CNA să aibă cvorum şi să poată lua decizii.

Paginademedia.ro a prezentat ce s-a întâmplat la prima şedinţă după pauza de trei luni:

– Raportul de activitate al CNA pe anul trecut, pus iniţial la începutul şedinţei, va fi discutat la final. Propunerea de schimbare a ordinii de zi a fost făcută de noul membru Valentin Jucan şi a fost votat de for.

– A fost votată prelungirea licenţei audiovizuale pentru următorii 7 ani pentru postul de radio „Radio Sibiu” din Sibiu, post deţinut de SC Cargo Sped SRL

– Încă 7 ani pe piaţa de radio şi pentru PROFM din Bucureşti şi Ploieşti, posturi deţinute de RCS-RDS. Toţi membrii CNA au votat „pentru”. Marius Dobre a fost reprezentantul postului în şedinţă. Grila de programe nu suferă modificări.

– Şi Nord-Vest TV din Satu Mare care aparţine de SC Nord Vest TV Advertising a primit prelungirea licenţei TV pe următorii 9 ani.

Licenţă prelungită pe 9 ani şi pentru Acum TV din Oneşti. Postul a primit şi o somaţie pentru că a depus actele necesare prelungirii licenţei cu o întârziere de 14 zile. Somaţia a fost votată în unanimitate şi a venit din partea Dorinei Rusu.

– S-a prelungit licenţa pe 9 ani şi pentru postul Orizont TV din Tg. Lăpuş

– Pro Gold, post TV al grupului Pro dedicat publicului feminin din România, a primit licenţa pe încă 9 ani. Membrii CNA au votat în unanimitate prelungirea licenţei.

– Prelungire de licenţă pentru Radio Voces Campi din Călărăşi pe încă 7 ani

– Şi Gold FM, post deţinut de Cosmin Andrei Guşă (fiul lui Cozmin Guşă) a primit prelungirea licenţei pentru următorii 7 ani. Sediul postului s-a mutat din Cluj-Napoca în Popeşti-Leordeni, însă fără acordul CNA. Membrii i-au dat postului o somaţie.