Descoperă noul site Sportingbet, vei fi surprins de evoluție!

pariurix-presabacau-1Mi-am deschis cont la Sportingbet acum ceva ani. Acolo am jucat primele pariuri online și nu pot să spun că le-am observat vreun cusur. Pe atunci nu erau „la modă” pariurile live sau streaming-urile video în direct.

Nu rețin din ce motiv am luat o pauză de la pariuri. Cu siguranță nu din cauză că aș fi pierdut mulți bani. Oricum, contul mi-a rămas activ și primeam emailuri periodice de la ei, cu ultimele promoții. Dovadă că în marketing nu strică niciodată să fii insistent, un nou email primit acum câteva zile mi-a trezit curiozitatea.

Platformă schimbată radical

Am dat click pe link și am ajuns pe o platformă schimbată radical față de ce știam eu. M-am interesat și am aflat după aceea că, în martie 2013, Sportingbet a fost preluată de William Hill, noi proprietari declarând că intenționează să o transforme într-o casă de pariuri online de top la nivel mondial.

S-a investit mult, chiar și în „detalii”, astfel că platformele Sportingbet legale în 200 de țări adună peste 2,5 milioane de clienți. Operatorul stă bine și în România, mai ales după ce a lansat site-ul în limba română și a corectat bug-urile pe care, repet, eu nu le-am reperat, dar despre care se plângea un număr de jucători.

Campanie solidă de promovare

709666-craioveanu
Eu am fost surprins de evoluție. Cu siguranță vei fi și tu, dacă nu ai mai intrat pe această platformă de mai mult timp. Intențiile serioase au fost evidente chiar după obținerea licenței pentru România, în toamna anului trecut. „Evenimentul” a fost marcat de o campanie solidă de promovare care l-a avut drept vector de imagine pe Gică Craioveanu.

De altfel, fața „zâmbăreață” a olteanului care și-a descoperit valențele actoricești apare încă de pe prima pagină și te „ademenește” cu bonusul de bun-venit. Nu sunt de ignorat nici celelalte promoții. Nu își vorbesc despre ele, pentru că se schimbă periodic, așa că este mai bine să intri tu pe site și să faci cunoștință cu ele.

Interfață, structură, ofertă

Îmi place acum, în primul rând, interfața. Culorile sunt „prietenoase” cu ochiul, iar designul este simplu și eficient. Numeri pe degetele de la o singură mână clickurile necesare pentru a plasa un pariu sau pentru a accesa orice opțiune a contului. Este ușor să îți organizezi evenimentele pe care vrei să pariezi, să vezi și să te inspiri din cele mai populare pariuri sau să ai pe ecran ce a jucat lumea în ultimul minut.

O facilitate pe care nu am remarcat-o pe multe platforme de pariuri online este aceea că poți vedea rezultatele evenimentelor care s-au încheiat. Este o funcție de căutare care funcționează, de exemplu, și pentru preliminariile Campionatului European feminin Under 17.

Este impresionantă și oferta. În momentul în care scriu aceste rânduri sunt disponibile online 49.922 de pariuri. În afară de fotbal, poți să joci pe 28 de sporturi, printre care: șah, rugby în 13, schi alpin, schi de fond, biliard, lupte sau darts. Un meci de top din fotbal are de obicei peste 210 de opțiuni de pariu, iar pe un meci de hochei pe gheață pot fi puse 62 de pariuri diferite.

Ăsta da curaj!

pariurix-presabacau-3Apropo de ofertă, mi se pare că Sportingbet are mult curaj să includă și meciurile din Liga a 3-a din România, pe care poți să pariezi live. Știu ce blaturi se fac acolo… De fapt, nu știu, ca să nu fiu nevoit să dau explicații. Spun răspicat: Liga a 3-a de la noi este cea mai corectă competiție din lumea. Poate chiar din Univers.

Un alt plus important al noii platforme este serviciul de suport clienți. Dacă ai o problemă sau o neclaritate, poți contacta reprezentanții casei de pariuri prin email, telefon sau Live chat. Eu nu am apelat până acum la acest serviciu, dar am citit reacții pozitive din partea celor care au făcut-o.