Bacău: Anunțuri de mică și mare publicitate în Evenimentul Regional al Moldovei

Agenția G&P News&Advertising a încheiat „en fanfarre” această săptămână, care a început cu o achiziție spectaculoasă și se finalizează cu realizarea unui parteneriat în domeniul publicității, cu ziarul Evenimentul Regional al Moldovei. Acesta este editat la Iași și se distribuie în toate județele Regiunii Nord-Est, inclusiv în Bacău.
Evenimentul Regional al Moldovei
Astfel, clienții au posibilitatea să-și facă publicitate la prețuri accesibile, într-un cotidian de prestigiu, auditat de Biroul Român de Audit al Tirajelor.

„Evenimentul Regional al Moldovei este singurul cotidian regional de informatii si publicitate, din zona de Nord-Est a Romaniei. A aparut in 1991, reluind titlul unui ziar editat pentru prima oara la Iasi in 1893 (nu si orientarile acestuia), fiind editat de SC ZIARUL EVENIMENTUL SRL Iasi.

Echipa redactionala este formata din redactori si colaboratori cu multa experienta, dar si din tineri, toti avind acelasi mod profesionist de a trata informatiile.
Cotidianul Evenimentul Regional al Moldovei are o arie de distributie care cuprinde 6 judete: Iasi, Bacau, Botosani, Neamt, Suceava si Vaslui.” (prezentarea oficială a publicației)

Pentru detalii, vă rugăm să ne contactați.