5 lucruri pe care nu le știai despre casa de pariuri Unibet

pariuri sportive

pariuri sportive

Unibet este una dintre cele mai populare agenții de pariuri sportive online din România, dacă nu chiar cea mai populară. Acest operator domină multe topuri ale preferințelor pariorilor de la noi, alcătuite pe site-urile acreditate să scrie despre industria pariurilor.

Dacă pariezi și urmărești site-urile amintite, probabil că știi deja multe despre casa de pariuri online care se numără printre sponsorii lui Dinamo și al cărei ambasador este Ilie Dumitrescu. Unibet este foarte cunoscută pentru:

  • oferta sportivă bogată;
  • numărul mare de linii asiatice (cel mai mare de pe piața românească);
  • platforma de streaming video live (peste 35.000 de evenimente sportive transmise anual);
  • platforma de pariuri live – câștigurile se actualizează în secunda următoare după deciderea pariului (eu unul mă enervez dacă știu că am câștigat un pariu și nu am banii în cont imediat)
  • cameră de bingo, unică pe piața din România.

Sunt, însă, și lucruri pe care probabil nu le cunoști despre Unibet în România. Iată care ar fi 5 dintre ele:

1. Este unul dintre cei mai premiați operatori. Această casă de pariuri online a ajuns în România având la activ numeroase premii obținute pe plan internațional, printre care „Cea mai bună casă de pariuri online”, „Cea mai bună platformă de pariuri live” sau „Operatorul de responsabilitate Socială al anului”.

2. Banii ajung în cont instantaneu indiferent de metoda de depunere aleasă. Poți depune bani în cont prin toate instrumentele financiare folosite în mod obișnuit de pariori: Card (Visa, Mastercard), Skrill, Paysafecard, Neteller, Trustly. Oricare ar fi modalitatea aleasă, banii intră în cont instantaneu. Diferă doar suma minimă pe care o poți depune. Dacă depui prin intermediul cardului, această sumă este de 25 de lei.

pariuri sportive

3. Condiții de rulaj accesibile. Unibet are unele dintre cele mai accesibile condiții de rulaj pentru fondurile suplimentare: înainte de a putea fi retrasă, suma trebuie rulată de trei ori la pariuri sportive, fiind luate în considerare pariurile cu cota minimă de 1.40.

De exemplu, în acest moment, clienții noi beneficiază de un prim pariu fără risc. Dacă te înregistrezi și plasezi un pariu cu miza 100 de lei, pe care îl pierzi, primești înapoi 100 de lei și ai de rulat 300 de lei pe o cotă minimă de 1.40, o cotă mică, să recunoaștem.

4. Asigurare pentru gol marcat din penalty. În cazul în care pierzi pariul din cauza unui penalty transformat după minutul 90, primești miza înapoi fără condiții de rulaj, cu condițiile ca suma să fie cuprinsă între 25 și 500 de lei, iar selecția să aparțină piețelor: Scor corect, Primul/ultimul marcator, Scorul primei reprize/scor final, Scorecast pentru orice Wincast pe meciurile din Premier League (Anglia), La Liga (Spania) și Liga Campionilor.

5. Multe pariuri de valoare. Unibet este unul dintre operatorii la care găsești cele mai multe pariuri de valoare, datorită cotelor mari.

Prin această enumerare a lucrurilor cunoscute și mai puțin cunoscute despre Unibet, sper am făcut o recenzie relevantă a acestui operator, pe care ți-l recomand, în cazul în care nu ești deja înregistrat.